latinica  ћирилица
20/05/2022 |  16:19 ⇒ 18:47 | Autor: RTRS

Banjaluka - u toku sanacija prioritetnih glavnih ulica (VIDEO)

Građani banjalučke mjesne zajednice Bulevar, pisali su Gradskoj upravi o neophodnosti saniranja udarnih rupa u ovom naselju. Kažu da im je obećano da će sanacija biti urađena do kraja aprila, međutim taj plan još nije realizovan.
Banjaluka - obnova ulica - Foto: RTRS
Banjaluka - obnova ulicaFoto: RTRS

Sporne su ulice Anđe Knežević, Omladinska i Talijanskog bataljona Mateoti koje, prema riječima člana Savjeta MZ Dragana Stojića, imaju 50 rupa na 100 metara.

Iz Gradske uprave kažu da se trenutno u tom naselju provodi akcija "Čisto lice grada" i da će uskoro biti urađena i sanacija udarnih rupa.

Udarne rupe, ulegnuća i druga oštećenja puteva su naša stvarnost i svakodnevica, a koja su često i uzrok zbog kojeg četvorotočkaše vozimo majstoru.

U slučaju da vam se automobil ošteti na nekoj od udarnih rupa, prva stvar koju trebate uraditi jeste da pozovete policiju.

Trenutno je u gradu u toku sanacija prioritetnih glavnih ulica, koje je odredio stručni tim grada. Dio ulice Kralja Petra Prvog Karađorđevića je završen, a počinje i velika rekonstrukcija ulice Cara Lazara na Obilićevu. Potom će uslijediti i sanacija ulice u Lazarevu.