latinica  ћирилица
24/05/2022 |  12:12 ⇒ 12:16 | Autor: RTRS

U Prnjavoru kamp fudbalera rođenih 2008. i 2009. godine

Reprezentativni kamp fudbalera Srpske rođenih 2008. i 2009. godine biće održan u Prnjavoru od 6. do 10. juna ove godine, najavio je Zoran Deket, koordinator reprezentativnih selekcija Srpske.
Milan Ozren - Foto: RTRS
Milan OzrenFoto: RTRS

On je najavio i buduće akcije Saveza.

- Pored ovog kampa u Prnjavoru planiran je i kamp u septembru u Trebinju. Takođe, već ove sedmice zakazan je sastanak sa vodećim klubovima iz Banjaluke, kada je u pitanju rad sa omladinskim selekcijama. Želja nam je da obiđemo sve regije Srpske - rekao je Deket.

Milan Ozren, selektor reprezentativnih selekcija "U-14" i "U-15" Republike Srpske navodi da mu je čast što će biti dio nove priče u vezi reprezentativne selekcije "U-14" i "U-15", a posebno što će biti u ulozi selektora.

- Moram pritnati da sam veoma zadovoljan, jer smo za kratko vrijeme uspjeli da formiramo stručni štab omladinske reprezentacije Republike Srpske, u kojem će, pored mene kao selektora, biti još Oleg Ćurić (Leotar), Bojan Ranilović (Borac, Kozarska Dubica), Vedran Sofić (Sloga Doboj) i Ognjen Šatara trener golmana (Željezničar, Banjaluka). Stručni štab je sastavljen od fudbalskih stručnjaka koji već dugi niz godina rade u omladinskim pogonima svojih klubova i koji imaju energiju potrebnu da našoj reprezentaciji i Republici donese nešto novo i dobro - naveo je Ozren.

On je izjavio da se nada se da će imati veoma dobru saradnju sa trenerima iz svih klubova u Republici Srpskoj, kako bi uspjeli da okupe i selektuju što kvalitetniju djecu koja će, kako navodi, s ponosom nositi epitet reprezentativaca.