latinica  ћирилица
24/05/2022 |  12:56 ⇒ 12:57 | Autor: RTRS

Pokloni Rukometnog saveza Srbije kolegama u Srpskoj (FOTO)

Prije finalne utakmice ali i Skupštine, bilo je svečano u Rukometnom savezu Srpske. U posjetu je stigla predsjendica Rukometnog saveza Srbije, Milena Delić.
Milena Delić u posjeti kolegama iz Srpske - Foto: RTRS
Milena Delić u posjeti kolegama iz SrpskeFoto: RTRS

U goste se ne ide praznih ruku, a taj običaj ispoštovala i predsjednica Rukometnog saveza Srbije, Milena Delić.

Prva dama srpskog rukometa i proslavljena reprezentativka, sa saradnicima, u sklopu saradnje dva Saveza, na poklon rukometnom savezu Republike Srpske donijela je lopte i golove za mini rukomet.

Upravo je akcenat na mlađe kategorije bila i jedna od tema razgovora dva predsjednika.

Milena Delić u posjeti kolegama iz Srpske (FOTO: RTRS)

Delićeva je istakla da se u Rukometnom savezu Srbije pomno prate mladi rukometaši i rukometašice u Srpskoj, kako bi oni koji imaju, kako je rekla, volju i želju da zaigraju za srpsku reprezentaciju, tu mogućnost i ostvarili.

Ona je posebno apostorfirala Rukometni klub Borac, kao sinonim rukometa na prostorima bivše Јugoslavije, sa željom da crveno-plavi u narednom periodu budu još kvalitetniji.

Predsjednik rukometnog saveza Republike Srpske, Marinko Umičević, zadovoljan je posjetom iz Beogrda, očekujući da će saradnja u neradnom periodu biti još uspješnija.

U oba Saveza s ponosom ističu održavanje Svesrpskog kupa, koji od prošle godine ima svoje izdanje i u ženskoj konkurenciji.

I za ovu se planira isti format održavanja ovog takmičenja.