latinica  ћирилица
25/05/2022 |  22:44 ⇒ 26/05/2022 | 13:04 | Autor: SRNA

Privrednoj komori Srpske posebna zahvalnica za promociju Sajma tehnike

U okviru 64. Sajma tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu sutra će Privrednoj komori Republike Srpske biti uručena "Posebna zahvalnica za učešće i promociju Sajma tehnike", saopšteno je iz Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.
Privredna komora Republike Srpske  (foto:komorars.ba) -
Privredna komora Republike Srpske (foto:komorars.ba)

Zahvalnicu će u ime Privredne komore preuzeti šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović u 12.00 časova u svečanoj sali Beogradskog sajma.

Sajam tehnike i tehničkih dostignuća održava se od 24. do 27. maja na Beogradskom sajmu uz učešće i privrednike iz Republike Srpske.

Privredna komora Republike Srpske je ove godine u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH organizovala kolektivni nastup i promociju domaćih privrednih društava na svom štandu, gdje se direktno predstavljaju četiri privredna društva, dok se više od 20 privrednih društava predstavlja kataloški.

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji, kao i prethodnih godina, pruža tehničku podršku Privrednoj komori Republike Srpske u organizaciji nastupa privrednika iz Srpske na Sajmu tehnike i tehničkih dostignuća.