latinica  ћирилица
27/05/2022 |  08:20 ⇒ 09:14 | Autor: RTRS

Za vikend Dječiji sajam u Banjaluci

Ovog vikenda u Banjaluci će biti održan treći Dječiji sajam.
Dječiji sajam (foto: djecijisajamrs.com) -
Dječiji sajam (foto: djecijisajamrs.com)

Portparolka manifestacije Verica Kalaba najavila je mnogo zanimljivih sadržaja u Sportskoj dvorani "Borik", ističući da će mališani sa roditeljima i čitavom porodicom moći da uživaju u do sada najraznovrsnijoj sajamskoj ponudi.

Kalaba je, u emisiji Razbudilnik Radija Republike Srpske, rekla da se očekuje učešće više od 70 izlagača.

Na sajmu se očekuje ponuda igračaka, slatkiša, njege za djecu, tehnologije, ali i sportskih aktivnosti neophodnih za pravilan razvoj mališana, kao i za njegovanje sportskog duha od malih nogu.

Posjetioce očekuje i nekoliko raznovrsnih kutaka, po mjeri svakog mališana - gejming kutak, sportski kutak, bejbi kutak, zdrava hrana kutakali i kreativni kutak za mališane sklone kreativnom izražavanju.

Roditelji i svi koji odvoje vrijeme za porodičnu posjetu Dječijem sajmu, uživaće u bogatom i zanimljivom sajamskom programu, ali i festivalskom dijelu programa, za čiju organizaciju će se potruditi mališani iz banjalučkih predškolskih ustanova, plesnih i muzičkih škola.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Grada Banjaluka, Ministarstva porodice, omladine i sporta i kompanije M:tel, a u organizaciji RS CONSULTING and TRADE.