latinica  ћирилица
27/05/2022 |  11:17 | Autor: Agencije

Karager: Ten Hag mora da se odrekne Ronalda

Bivši engleski fudbalski reprezentativac DŽejmi Karager tvrdi da novi menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag mora da proda najboljeg igrača Kristijana Ronalda, prenosi Dejli mejl.
Fudbal - Foto: RTRS
FudbalFoto: RTRS

Karager je istakao da bi Ronaldo mogao da bude veliki problem za ekipu sa "Old traforda" i dodao da je najbolje rješenje da portugalski fudbaler napusti klub iz Mančestera.

- Ako se sjećate menadžer Liverpula Јirgen Klop je rekao da mu Kristijan Benteke nije potreban, iako ga je Brendan Rodžers samo nekoliko mjeseci ranije doveo na Enfild za tada velikih 40 miliona funti. I kada odmah donesete tako veliku i hrabru odluku, svi u klubu pomisle: Ovaj čovjek ozbiljno shvata svoj posao! Ubijeđen sam da i Ten Hag mora to da uradi sa Ronaldom, bilo da mu je to dozvoljeno ili ne. Govorio sam ranije da povratak Ronalda nije bio dobar posao. I sada to tvrdim - rekao je Karager.

On je istakao da je Ronaldo jedan od najboljih igrača svih vremena.

- Ronaldo je milion puta bolji nego što bih ja ikada mogao da budem. Ne pričam ovo zašto što ga ne poštujem, on igra nevjerovatno -  rekao je Karager.