latinica  ћирилица
27/05/2022 |  11:41 ⇒ 17:27 | Autor: RTRS

Dodik u Laktašima uručio ključeve 15 stanova; Srpska ide u dobrom pravcu (VIDEO)

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je u Laktašima uručio ključeve 15 stanova za izbjegla i raseljena lica, istakavši da realizacija tog projekta pokazuje da Republika Srpska ide u dobrom pravcu.
Laktaši: Dodik uručio ključeve stana - Foto: Twitter
Laktaši: Dodik uručio ključeve stanaFoto: Twitter

Dodik je u obraćanju prisutnima istakao da Republika Srpska ide u dobrom pravcu i razvija se, a to najbolje pokazuje i realizacija ovog projekta.

- Ići u dobrom pravcu znači društvo držati stabilnim, društvo zna kuda se kreće i društvo koje zna svakim danom da riješi neki od svojih problema, kao što je ovaj, gdje će 15 raseljenih lica postati vlasnici stanova i na taj način regulisati svoj status u Laktašima - istakaom je Dodik.

On napomenuo da su za realizaciju tog projekta uložena i značajna sredstva Vlade Republike Srpske, te donatorska sredstva.

Dodik je poručio da Republika Srpska ostaje posvećena običnim životnim pitanjima, vezanim za status ljudi koji žive u Srpskoj, imajući u vidu činjenicu da je svijet u totalnom neredu.

Svečanom presijecanju vrpce i uručenju ključeva prisustvovali su ministar za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara Miloš Lučić, vršilac dužnosti direktora Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije Davor Čordaš i gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić.