latinica  ћирилица
21/06/2022 |  17:17 ⇒ 18:13 | Autor: RTRS

Tradicionalno druženje sa penzionisanim radnicima UKC Srpske (FOTO)

Rukovodstvo Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, predvođeno generalnim direktorom Vladom Đajićem, organizovalo je tradicionalni izlet i svečani ručak za penzionisane radnike da bi im odali priznanje za doprinos i sve što su učinili za ovu zdravstvenu ustanovu, najveću u Srpskoj.
UKC - druženje sa penzionerima -
UKC - druženje sa penzionerima

Iz UKC-a Srpske je saopšteno da se ne smiju zaboraviti ljudi koji su svoj radni vijek proveli u ovoj ustanovi.

- Poslovodstvo UKC-a je potpuno svjesno činjenice da ne smijemo da zaboravimo one koji su utrli put da budemo ovdje gdje smo. Takođe, svim penzionisanim radnicima naše ustanove podijeljene su penzionerske kartice UKC-a uz pomoć kojih će imati prioritet prilikom svih pregleda - navedeno je u saopštenju.

Tradicionalno druženje sa penzionerima

Đajić je rekao da je jedan od glavnih razloga organizacije druženja sa penzionisanim radnicima njihovo informisanje o radu UKC-a, da znaju "dokle se stiglo u onom što su započeli".

Tradicionalno druženje sa penzionerima

Penzionisana medicinska sestra UKC-a Gospova Vasiljević zahvalila je Đajiću što svake godine okuplja penzionisane radnike.

- Lijepo je kada se radne kolege okupe, prisjete nekih starih vremena, a ponosni smo kada vidimo da je ustanova u kojoj smo proveli radni vijek danas jedna moderna bolnica - rekla je Vasiljevićeva.