latinica  ћирилица
22/06/2022 |  07:47 ⇒ 15:18 | Autor: SRNA

Delegacija IRB-a u Beču: Susret sa poslovnom dijasporom

Delegacija Investiciono-razvojne banke Republike Srpske nastaviće danas posjetu Beču susretom sa poslovnom dijasporom u Austriji.
Beč - Foto: RTRS
BečFoto: RTRS

Za danas je najavljena i konferencija na kojoj će učestvovati predstavnici IRB-a sa 40 austrijskih privrednika i organizacija.

Austrijskim investitorima biće predstavljene investicione mogućnosti, potencijali i kapitalni projekti Republike Srpske, opština i gradova Srpske, kao i aktivnosti koje IRB sprovodi na snažnoj promociji potencijala Srpske.

- Namjera kojom smo se vodili prilikom kreiranja investicionih profila Republike Srpske, kao i naših opština i gradova, bila je da na jednom mjestu kompletiramo sve ekonomske, ali i turističke potencijale Republike Srpske i olakšamo pristup informacijama zainteresovanim investitorima - navodi se u saopštenju IRB-a.

Konferenciju organizuju Predstavništvo Republike Srpske u Austriji i Austrijsko-srpski privredni forum.

Investicioni profili, koje će IRB predstavljati na sajmovima, kongresima, konferencijama, u predstavništvima, ambasadama i na svakom mjestu gdje postoji šansa za dobru i kvalitetnu promociju Republike Srpske, biće dostupni i na engleskom jeziku, a u planu je prevod i na druge strane jezike.