latinica  ћирилица
22/06/2022 |  12:43 ⇒ 13:14 | Autor: RTRS

Dodijeljene prve nagrade u igri "Nektar u ruke, za srećne trenutke"

Banjalučka pivara je pokrenula veliku nagradnu igru pod nazivom "Nektar u ruke, za srećne trenutke" u trajanju od tri mjeseca, od 1. juna do 31. avgusta, a ljubitelje Nektar piva očekuju dvije glavne, 12 sedmičnih i 270 dnevnih nagrada, a svakog mjeseca jednom dobitniku koji pošalje najviše kodova – biće dodijeljen i Ajfon 13.
Nektar nagradna igra (Foto: Ustupljena fotografija) -
Nektar nagradna igra (Foto: Ustupljena fotografija)

Glavne nagrade su stan u Banjaluci od 56 metara kvadratnih i automobil Audi A3 3.0, a za vrijeme trajanja nagradne igre, svakodnevno će biti uručivane i dnevne nagrade, saopšteno je iz Banjalučke pivare.

- Svakodnevno Nektar će obradovati tri najsrećnija učesnika, a među dnevnim nagradama su stoni fudbal, vaučer za gorivo u iznosu 50 KM, karte za OK fest, dok su sedmične nagrade televizori El dži od 50 inča - dodaju iz pivare.

Za učešće u izvlačenju glavnih nagrada "Nektar u ruke, za srećne trenutke" potrebno je sakupiti deset crvenih promo Nektar čepova sa boca ili crvenih promo Nektar otvarača limenki ili crvenih plastičnih čepova označenih za nagradnu igru.

Nakon toga, čepove i/ili otvarače je potrebno poslati zajedno sa ličnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona ) na adresu: Banjalučka pivara d.o.o., Slatinska 8, 78000 Banjaluka sa naznakom "Za nagradnu igru - Nektar u ruke, za srećne trenutke".

Kada su u pitanju dnevne i sedmične nagrade, za učestvovanje je potrebno pronaći jedinstven alfanumerički kod ispod promo čepova ili otvarača, označenih za nagradnu igru, i poslati putem SMS-a na broj 091212 402 ili na Nektar Viber čet: https://chats.viber.com/blpivara.

Prvi dobitnici ne kriju zadovoljstvo, što su bili srećne ruke, a među njima je mladi student Medicinskog fakulteta koji je osvojio dnevnu nagradusto za stoni fudbal.

- Srećan sam što sam osvojio ovu nagradu, a zasigurno ću i dalje nastaviti da učestvujem do kraja nagradne igre u izvlačenju glavnih nagrada. Pijem Nektar pivo i moram priznati da sam imao pomoć od ukućana koji su popili veće količine dok sam ja zadužen za sakupljanje i slanje čepova i kodova - izjavio je Denis Hotilovac iz Banjaluke.

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održaće se 7. septembra, dok će se izvlačenja za dnevne nagrade odvijati svakodevno i automatski, metodom slučajnog kompjuterskog odabira.

Za sedmične nagrade, izvlačenje se odvija takođe automatski, svake nedjelje. Spisak dobitnika dnevnih i sedmičnih nagradaobjavljuje se na sajtu: https://www.nektarpivo.com/.

Sve dodatne informacije o nagradnoj igri "Nektar u ruke, za srećne trenutke" se takođe mogu pronaći na sajtu https://www.nektarpivo.com/.