latinica  ћирилица
24/06/2022 |  19:10 ⇒ 22:26 | Autor: RTRS

Dodik i Cvijanović u Trebinju sa aktivistima SNSD-a (FOTO)

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i potpredsjednica ove stranke Željka Cvijanović posjetili su Trebinje.
Dodik i Cvijanović u Trebinju - Foto: RTRS
Dodik i Cvijanović u TrebinjuFoto: RTRS

Dodik i Cvijanović razgovarali su sa aktivistima SNSD-a i koalicionih partnera.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je u Trebinju da su Republiku Srpsku i narod sačuvale njene snažne institucije i da je to jedino što mora da se ima.

On je naglasio da je danas na snazi složeno, nestabilno vrijeme, te da će preživjeti oni koji razumiju ovo vrijeme i koji su okupljeni oko naroda i države.

- Јedino što moramo je da imamo snažne institucije. Ovaj narod i ovu republiku sačuvale su naše snažne institucije -  rekao je Dodik na druženju aktivista SNSD-a i koalicionih partnera u Trebinju.

On je poručio da je SNSD učinio stabilnim ovo društvo i da će ga ostaviti stabilnim i u narednim godinama.

- Gdje god dođemo srećemo nove ljude koji razumiju u kojim teškim okolnostima je bilo voditi republiku svih ovih godina, s jedne strane u okviru BiH kao neuspješne i propale zemlje i s druge strane stranaca koji uporno govore da moramo da baš tu gdje je propalo da ostanemo - rekao je Dodik.

On je poručio da jedino što je pomagalo jeste snaga koju dobijaju od naroda i na izborima, te da je kada se ima ta snaga, lako voditi politiku.

Dodao je i da će pobjeda te stranke na predstojećim izborima u oktobru biti najveća do sada.

- Ništa ne uspijeva u životu i politici kao pobjeda, ona će biti velika, vjerujem najveća do sada - poručio je Dodik.

Potpredsjednica SNSD je izjavila da će raditi na tome da taj grad, kao i cijela Republika Srpska budu još razvijeniji i uspješniji.

Cvijanović je istakla da je Trebinje danas neprepoznatljivo i da je sve to vezano za zajedničku politiku te stranke, te najavila da se neće stati na tome i da će taj grad u budućnosti biti još ljepši, veći, razvijeniji i uspješniji.

- Radićemo to jer volimo našu Republiku Srpsku, Trebinje, svaki naš grad i svakog našeg čovjeka - rekla je Cvijanović u obraćanju na druženju aktivista SNSD-a i koalicionih partnera u Trebinju.

Dodala je da podržava jačanje mjesnih, kao i Gradskog odbora SNSD-a Trebinje kao "srce političkog života" odakle se pokreću aktivnosti usmjerene na građane.

- Idemo da proslavimo u oktobru zajedničku pobjedu, kao i druge pobjede iza kojih su stajali naši zajednički ciljevi - rekla je Cvijanović.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da će i ubuduće raditi na tome da grad bude još ljepši, a time će jačati i Republika Srpska.

SNSD u Trebinju (Foto: RTRS)

Ona je dodala da podržava jačanje mjesnih, kao i Gradskog odbora SNSD-a Trebinje kao "srce političkog života" odakle se pokreću aktivnosti usmjerene na građane.

- Idemo da proslavimo u oktobru zajedničku pobjedu, kao i druge pobjede iza kojih su stajali naši zajednički ciljevi - rekla je Cvijanović.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da će i ubuduće raditi na tome da grad bude još ljepši, a time će jačati i Republika Srpska.

Izvor: RTRS/SRNA