latinica  ћирилица
25/06/2022 |  19:01 ⇒ 19:02 | Autor: SRNA

Cvijanović: I ranije su pokušavali da me diskredituju - pa sam ih pobijedila

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović poručila je danas opozicionim partijama da i na prošlim izborima nema šta nisu radili i na koji način sve nisu pokušali da je diskredituju - pa ih je pobijedila.

- Na ovaj dugački roman dvije dame /Јelene Trivić i Aleksandre Pandurević/ odgovoriću kratko: I na prošlim izborima sam vam bila nezanimljiva, i nema šta vaše partije nisu radile i na koji način sve nisu pokušale da me diskredituju, pa sam vas pobijedila - izjavila je Cvijanović Srni.

Cvijanović je istakla da ona mržnju ne sije, već kaže da nije preporuka plaćati penzionerima 65 odsto ondašnje penzije, uz obrazloženje da nema novca.

- Nije preporuka ni napuštati Narodnu skupštinu Republike Srpske svaki put kad se raspravlja o važnim pitanjima. Nije preporuka ni lagati građane da nećete uzeti poslanički mandat, a onda to učiniti. Takođe, nije preporuka ni u predizborne svrhe zlupotrebljavati tuđu ličnu ili porodičnu tragediju. Koliko ja vidim, s lakoćom ste samo to do sada radili. Znači, ovo nije lično. Govorim o vašoj politici -  rekla je Cvijanović.