latinica  ћирилица
25/06/2022 |  20:02 ⇒ 20:07 | Autor: RTRS

SPS: Selak nosilac liste u izbornoj jedinici 3

SPS u izbornoj jedinici 3 očekuje najmanje dva direktna mandata, u Banjaluci smo treća partija po snazi i ovdje imamo ljude koji znaju kako se pravi rezultat i kako se pobjeđuje, izjavio je predsjednik SPS-a Goran Selak koji je na sastanku predstavnika odbora Izborne jedinice 3 u Banjaluci izabran za nosioca liste.
Goran Selak - Foto: RTRS
Goran SelakFoto: RTRS

Na listi su, između ostalih, i predsjednik Gradskog odbora SPS-a Banjaluka Saša Kondić, član Predsjedništva i odbornik u tri saziva skupštine grada Banjaluka Milan Milaković, predsjednica Foruma žena Darinka Pejić, kao i mnoga druga prepoznatljiva lica SPS.

- SPS u izbornoj jedinici 3 ima tim sjajnih ljudi, od kojih smo dio ponudili građanima kao kandidate na listi, a dio njih će svoj doprinos dati kroz djelovanje u izbornom štabu, tako da možemo reći da imamo tim za pobjede. Priča o SPS je krenula iz Banjaluke i Krajine i proširila se po Republici Srpskoj. Ovdje smo i po rezultatima izbora, ali i po svim istraživanjima treća partija po snazi, a do izbora ćemo ostvariti još veći rast - rekao je Selak.

SPS (Foto: RTRS)

Selak je istakao da na izbore idu sa sloganom "Srpska iznad svega", a Republiku Srpsku čini prije svega njen narod.

- Ta ideja je poznata i podržana u Krajini i Banjaluci i zato ovdje očekujemo najmanje dva direktna mandata. Cilj nam je da postignemo još jedan istorijski uspjeh - poručio je lider SPS-a.