latinica  ћирилица
27/06/2022 |  11:14 ⇒ 11:15 | Autor: SRNA

Višković: Nastaviti razvoj grada Doboja uz svesrdnu podršku Vlade Srpske

Premijer Republike Srpske Radovan Višković uputio je danas gradonačelniku Doboja Borisu Јeriniću čestitku povodom Dana grada - Vidovdana, uz želju da nastavi da razvija grad kao moderan i prosperitetan, a Vlada će, kao i do sada, pružati svesrdnu podršku.
Radovan Višković - Foto: SRNA
Radovan ViškovićFoto: SRNA

- Želim Vam da, zajedno sa vašim saradnicima, u vremenu koje dolazi, nastavite da izgrađujete i razvijate Doboj kao moderan, prosperitetan i gostoljubiv grad otvoren za sve dobronamjerne ljude i na radost svih njenih građana - istakao je Višković u čestitki.

On je naveo da će Vlada Republike Srpske nastaviti, kao i do sada, da, zajedno sa Јerinićem i rukovodstvom grada, pruža svesrdnu podršku realizaciji značajnih razvojnih projekata, koji će doprinijeti boljem i kvalitetnijem životu građana Doboja, saošteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

- U ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, Vama, predsjedniku Skupštine grada, odbornicima, zaposlenima u Gradskoj upravi i svim građanima Doboja, upućujem srdačne čestitke povodom Dana grada - Vidovdana - naveo je Višković i poželio Јeriniću mnogo uspjeha u daljem radu.