latinica  ћирилица
27/06/2022 |  12:06 ⇒ 14:56 | Autor: RTRS

Tegeltija čestitao Vidovdan

Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija uputio je čestitku komandantu Trećeg pješadijskog puka Oružanih snaga BiH brigadiru Miloradu Krajšumoviću, oficirima, podoficirima i vojnicima povodom Vidovdana – krsne slave Vojske Republike Srpske i ovog puka, navodi se u čestitki.
Zoran Tegeltija - Foto: RTRS
Zoran TegeltijaFoto: RTRS

- Povodom Vidovdana, krsne slave Vojske Republike Srpske, Vama, vojnicima, podoficirima i oficirima Trećeg pješadijskog puka Oružanih snaga BiH, upućujem iskrene čestitke - ističe se u čestitki Tegeltije.

Kako navode u čestitki, sa posebnim pijetetom i velikom zahvalnošću na ovaj dan sjećamo se svih onih koji su štitili svoj narod i njegovo pravo na opstanak na ovim područjima i koji su za mir i slobodu koju danas uživamo dali ono najvrednije što su imali – svoje živote.

- Svim pripadnicima Vojske Republike Srpske i pripadnicama Trećeg pješadijskog puka želim da sa ponosom nastave baštiniti tradiciju slavne i herojske Vojske Republike Srpske, te svojim radom, znanjem i spremnošću nastave doprinositi očuvanju mira i stabilnosti na ovim prostorima - stoji u čestitki predsjedavajućeg Tegeltije.