latinica  ћирилица
27/06/2022 |  13:29 ⇒ 19:28 | Autor: RTRS

Cvijanović: Grad Doboj jedan od primjera uspješne saradnje republičkih i lokalnih vlasti

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je gradonačelniku Doboja Borisu Јeriniću i rukovodstvu grada, te svim građanima Doboja, čestitku povodom Dana grada – Vidovdana.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

- Vama, odbornicima Skupštine grada, cjelokupnom rukovodstvu i svim građanima Doboja upućujem srdačne čestitke povodom Dana grada, sa željom da i u periodu koji je pred vama, sa uspjehom nastavite da razvijate vašu lokalnu zajednicu - navodi se u čestitki predsjednice Srpske.

Cvijanović je istakla da je Grad Doboj jedan od primjera uspješne saradnje republičkih i lokalnih vlasti na realizaciji zajedničkih projekata koji za cilj imaju razvoj i stvaranje boljih i kvalitetnijih uslova za život građana ove lokalne zajednice.

- Uvjerena sam da će i u vremenu koje je pred nama, Doboj uspješno odgovoriti svim izazovima sa kojima se susreću lokalne zajednice u svom radu i nastaviti intenzivno da se razvija na zadovoljstvo svih stanovnika Doboja i Republike Srpske. U to ime, upućujem Vam punu podršku i želim mnogo uspjeha u daljem radu - navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.