latinica  ћирилица
27/06/2022 |  14:21 ⇒ 14:36 | Autor: TANЈUG

Zvezda: Čekamo odgovor Radonjića do 30. juna

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se danas saopštenjem i istakao da trener Dejan Radonjić ima zvaničnu ponudu za produžetak saradnje sa crveno-bijelima, ali i da će konačan odgovor morati da iznese do 30. juna.
KK Crvena Zvezda - Foto: nezavisne novine
KK Crvena ZvezdaFoto: nezavisne novine

- KK Crvena zvezda MTS obavještava javnost, u cilju sprečavanja svih spekulacija, objavljivanja neistina i "bombastičnih" i neproverenih naslova, da trener Dejan Radonjić ima zvaničnu ponudu za nastavak saradnje - kaže se u saopštenju.

Dodaje se da je ponuda "rezultat intenzivnih razgovora koje smo vodili tokom sezone, a posebno nakon završetka Superlige Srbije, i radi se o dvogodišnjem nastavku saradnje."

Krajnji rok za konačan odgovor Dejana Radonjića na upućenu ponudu očekujemo do 30. juna.2022.godine, kaže klub.

- KK Crvena zvezda MTS kao transparentan klub koji je o svemu u prethodnom periodu detaljno informisao javnost, počev od svog finansijskog poslovanja, o ishodu pregovora blagovremeno će obavijestiti javnost - navodi se u saopštenju aktuelnog šampiona ABA lige i Srbije.

Treneru Crvene zvezde Dejanu Radonjiću je istekao ugovor i trenutno je u poodmaklim pregovorima da preuzme stručni tim Panatinaikosa, izvještavaju grčki mediji, pozivajući se na izvore iz Srbije.