latinica  ћирилица
30/06/2022 |  16:41 ⇒ 17:37 | Autor: RTRS

Novi ljetni sadržaji i atrakcije Olimpijskog centra "Јahorina" (VIDEO)

Novi ljetni sadržaji i atrakcije Olimpijskog centra "Јahorina" od sutra će biti dostupni posjetiocima koje u ovoj godini očekuju u najvećem broju do sada.
Јahorina-ljetnji sadržaj - Foto: SRNA
Јahorina-ljetnji sadržajFoto: SRNA

Rukovodstvo Olimpijskog centra tvrdi da je pred njima najbolja ljetnja sezona do sada!

Јahorina u novom ruhu dočekuje turiste. Novi asfalt i novi sadržaji. Od podnožja do vrha, bezbroj atrakcija prilogođenih svim uzrastima. Obogaćena je ustaljena adrenalin i sportska ponuda.

- Potrudili smo se i napravili najbolju ponudu u Evropi. Ono što Јahorina ima jeste panoramska vožnja gondolom koja vodi do vrha planine odakle se uživa u prelijepom pogledu, prirodi, atrakcijama kao što su pedaline na jezeru, lopte za šetnju po vodi, zip-lajn koji se prostire iznad akumulacionog jezera na vrhu planine, skaj-dajv prilagođen mališanima, dva dječija igrališta, teretana na otvorenom, igralište sa drvenim lopticama - naveo je Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra "Јahorina".

HOT Јahorina, odnosno hedonizam, odmor, turizam, počinje već sutra. Prvi vikend ljetnje sezone posvećen je porodici i sve radionice biće besplatne. A biće ih mnogo! NTC škola, kuvanje, pjevanje, plesanje ... Novina je i da će se svi sadržaji Olimpijskog centra moći koristiti i u večernjim časovima, . I cijene su ostale na lanjskom nivou. I pošto je za ljeto sve skockano, već se radi na zimskim sadržajima.