latinica  ћирилица
06/07/2022 |  11:34 | Autor: SRNA

Banjaluka: Uhapšen zbog prijetnje bivšoj djevojci

Banjalučka policija uhapsila je lice koje je prijetilo da će se obračunati sa svojom bivšom djevojkom i njenim komšijom u ovom gradu, saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Policijskoj upravi prijavljeno je da je lice čiji su inicijali D.T. iz Banjaluke, koje se nalazi u Ulici Branka Popovića u ovom gradu, prijetilo da će pronaći svoju bivšu djevojku i njenog komšiju da se obračuna sa njima.

Policijski službenici nadležne policijske stanice izašli su na lice mjesta i potvrdili navode prijave, a lice je uhapšeno.

O ovome je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je djelo okvalifikovao kao ugrožavanje sigurnosti, navedeno je u saopštenju.

Policija je u Banjaluci uhapsila jedno lice iz ovog grada kod kojeg je pronašla "džoint", te još jedno kod kojeg je pronađena marihuana.

Prilikom legitimisanja i pregleda lica čiji su inicijali Lj.G. iz Banjaluke u Ulici Sime Matavulja kod tog lica je pronađena improvizovana cigareta "džoint" u kojoj se nalazila marihuana, o čemu je obaviješten sudija Odjeljenja za prekršaje Osnovnog suda Banjaluka.

Uhapšeno je i lice čiji su inicijali S.U. iz Banjaluke, kod kojeg je prilikom legitimisanja i pregleda u Ulici Ada pronađena PVC kesica u kojoj se nalazila određena količina marihuane.