latinica  ћирилица
10/07/2022 |  18:32 | Autor: RTRS

Čubrilović: Đoković ispisao zlatnim slovima novu stranicu istorije tenisa

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović u čestitki srpskom teniseru Novaku Đokoviću povodom osvajanja sedme titule na turniru Vimbldon istakao je da je Đoković ispisao zlatnim slovima novu stranicu istorije tenisa.
Nedeljko Čubrilović - Foto: RTRS
Nedeljko ČubrilovićFoto: RTRS

- Dragi Novače, od srca Vam čestitam na novom trijumfu na Vimbldonu, četvrtom uzastopnom i osvajanju 21. grend slem titule u bogatoj karijeri, čime ste, ko zna koji put, pokazali da ste jedan od najboljih srpskih i svjetskih sportista! - naveo je Čubrilović u čestitki, koju je uputio u svoje i u ime Narodne skupštine.

Čubrilović je poručio da je Đoković prepoznatljivim borbenim duhom i briljantnom igrom trijumfovao u finalnom meču uglednog turnira i ispisao zlatnim slovima novu stranicu istorije tenisa, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

- Na radost Srbije i Republike Srpske i svih ljubitelja sporta i tenisa širom regiona i svijeta, koji Vas vole i poštuju kao teniskog genija i velikog humanistu i čovjeka, odigrali ste još jedan veličanstven meč i na ponos svih nas, pobjednički i dostojanstveno, podigli vimbldonski pehar. Želim Vam još mnogo pobjeda. Srećno, Novače! - dodao je Čubrilović.