latinica  ћирилица
01/08/2022 |  15:14 ⇒ 15:28 | Autor: RTRS

Stanić: Usaglasiti projekte iz rebalansa gradskog budžeta

Šef Kluba odbornika Ujedinjene Srpske u Skupštini grada Banjaluka Neven Stanić uputio je poziv za zajednički sastanak svih relevantnih subjekata u gradskom parlamentu na kojem bi bili usaglašeni projekti koji će se naći u rebalansu ovogodišnjeg budžeta grada.
Neven Stanić - Foto: RTRS
Neven StanićFoto: RTRS

Poziv je upućen gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću, predsjedniku Skupštine grada Mladenu Iliću i šefovima klubova i odborničkih grupa.

- Odbornici koji čine skupštinsku većinu smatraju da je potrebno da se realizuju pojedine stavke iz budžeta grada za ovu godinu, kao što je isplata po 100 KM penzionerima kao vid pomoći za plaćanje struje. Umjesto jednostranog predlaganja, smatramo da svi klubovi čiji su glasovi neophodni za usvajanje bitnih odluka i akata treba da učestvuju u predlaganju projekata - navodi Stanić, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.

Stanić je predložio da Stanivuković razgovara sa svim šefovima klubova pojedinačno radi sagledavanja šire slike i razmatranja konkretnih prijedloga klubova ili grupa koji su dio Skupštine grada.