latinica  ћирилица
02/08/2022 |  14:47 | Autor: SRNA

Dodik čestitao Bemi 18 godina uspješnog poslovanja

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je članovima uprave i zaposlenima u banjalučkoj Fabrici obuće Bema 18 godina postojanja i uspješnog poslovanja, ističući da je riječ o najboljem primjeru uspješnog kolektiva.

- Banjalučka Bema je najbolji primjer uspješnog kolektiva čije se poslovanje zasniva na kontinuiranom ulaganju u proizvodne kapacitete, ljudske resurse i razvoj tržišta - naveo je Dodik u čestitki.

Prema njegovim riječima, sve to potvrđuje pretežno izvozno orijentisana proizvodnja i saradnja sa nekim od najvećih svjetskih kompanija, ali i sve veće zanimanje i potražnja za Beminim proizvodima na domaćem tržištu.

- Posebno me raduje i izražavam zahvalnost Bemi kao društveno odgovornoj komapaniji koja kroz razne projekte podržava brojne organizacije i pojedince kojima je pomoć zajednice neophodna - naglasio je Dodik.

On je izrazio uvjerenje da će Bema, slijedeći pozitivnu praksu iz prethodnog perioda, dodatno unaprijediti sveukupno poslovanje na radost i korist radnika i uprave kolektiva.

Dodik je poželio zaposlenima u Bemi mnogo uspjeha u daljem radu.