latinica  ћирилица
05/08/2022 |  18:31 ⇒ 20:11 | Autor: RTRS

SNSD Doboj: Cijenimo trud i rad, a ne demagogiju (VIDEO)

Kampanja za predstojeće oktobarske izbore već je počela i u Doboju.
SNSD Doboj - Foto: RTRS
SNSD DobojFoto: RTRS

Potpredsjednik SDS iznio je niz optužbi na račun lokalnog SNSD-a, odakle odgovaraju da Dobojlije cijene trud i rad, a ne demagogiju.

Iako su izbori tek za mjesec i po , politička situacija u Doboju je uzavrela.

Potpredsjednik SDS Mladen Bosić kaže da je Doboj postao grad slučaj zbog, kako tvrdi, organizovanog kriminala i korupcije.

Problematično je, kaže, što se istraga u vezi sa izbornim nepravilnostima vodi samo za ljude koji su bili u biračkim odborima.

- Odgovor na to pitanje da li se radi o organizovanom kriminalu, treba da da Tužilaštvo. Ukoliko definiše to onako kako je zakonom predviđeno kao organizovani kriminal, treba da da odgovor ko je na vrhu te organizacije - rekao je Bosić.

Ovakvi istupi opozicije su samo vid loše organizovane predizborne kampanje, odgovara grad načelnik i član Glavnog odbora SNSD-a Boris Јerinić. Većina opozicionih političara se ,kako kaže, Doboja sjete samo kada su im potrebni glasovi.

- Јa ne bi puno se bavio njima, očigledno oni imaju potrebu da se bave nama. Mi smo sa svojim građanima svaki dan, imamo šta i pokazati, naravno da ima stvari koje treba popravljati, ali vjerujete da održana konferencija u GO neće pomoći ni u jednom segmentu - dodao je Јerinić.

Јerinić je poručio da svaka politička partija treba da se takmiči u tome šta će uraditi za grad i građane, a ne da se pojedinci bore za ličnu korist.