latinica  ћирилица
08/08/2022 |  14:08 ⇒ 18:02 | Autor: RTRS

Ilić uručio udžbenike za osnovce iz opštine Јezero

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić uručio je danas 40 kompleta udžbenika za osnovce iz opštine Јezero načelniku te lokalne zajednice Snježani Ružičić.
Mladen Ilić i Snežana Ružičić (Foto: instagram.com/ilic__mladen) -
Mladen Ilić i Snežana Ružičić (Foto: instagram.com/ilic__mladen)

- Grad Banjaluka, kao najveći grad u Srpskoj, ima obavezu da pomaže lokalne zajednice. Ovo je divan projekat, ali je bilo i teških situacija, poput vremenskih nepogoda, kada smo dali doprinos prilikom snacije štete - rekao je Ilić Srni.

      View this post on Instagram

A post shared by Mladen Ilić – Mladen Ilić (@ilic__mladen)

Ilić je istakao da Skupština grada Banjaluka ima dobru saradnju sa opštinom Јezero, ali i sa ostalim lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj.

On je napomenuo da je u Јezeru razgovarao sa Ružičićevom o realizaciji zajedničkih projekata koji se odnose na infrastrukturu, ali i izgradnju vrtića.

Ružičićeva je naglasila da je uručenje kompleta udžbenika veoma lijep gest i da je na sastanku sa Ilićem otvoreno mnogo tema koje se odnose na saradnju Јezera i Banjaluke.

- Sigurna sam da ćemo jačati saradnju u različitim oblastima. Zahvalna sam za nabavku knjiga učenicima čime je đacima olakšano školovanje. Ovo je sjajan gest Skupštine grada Banjaluka jer Јezero nema mogućnost da besplatno donira udžbenike - rekla je Ružičićeva.