latinica  ћирилица
10/08/2022 |  15:48 ⇒ 15:58 | Autor: TANЈUG

ЈU grupa sprema spektakl povodom 50 godina postojanja

Povodom proslave jubileja ЈU grupe, 50 godina duge karijere, koja je zakazana za 10. septembar na stadionu Tašmajdan, nastupiće 12 izvođača, najavili su organizatori.
ЈU grupa (foto: facebook.com/YuGrupaOfficial) -
ЈU grupa (foto: facebook.com/YuGrupaOfficial)

Među mnogobrojnim gostima, potvrđeni su Tihomir Pop Asanović, Momčilo Bajagić Bajaga, Јanez Bončina Benč, Dejan Cukić, Nikola Čuturilo Čutura, BoraĐorđević, kao i Zvonimir Đukić Đule, Bruno Langer, Sead Lipovača Zele, Saša Lokner, Dado Topić i Vlatko Stefanovski.

Članovi ЈU grupe istakli su da je proslava ovog jubileja izuzetno važan korak u karijeri dugoj više od pet decenija.

- Drago nam je i puno nam je srce što ćemo okupiti na jednom mjestu toliko dragih prijatelja, sa kojima ćemo zajedno svirati i prisjetiti se mnogobrojnih avantura. Sigurni smo da će i publika uživati zajedno sa nama. Vidimo se 10. septembra na Tašmajdanu - poručili su članovi ЈU grupe.

Vitouz Vlatko Stefanovski istakao je da mu je velika čast što će biti "dio spektakla", te da je poziv da bude jedan od gostiju "prihvatio bez razmisljanja.

- ЈU grupu pratim od mojih gimnazijskih dana. Išao sam na njihove koncerte u Univerzalnoj sali u Skoplju i uživao u njihovom jednostavnom, ali autentičnom rok izrazu. Braća Јelić su ikone ju-roka. Njihovo trajanje je za svako poštovanje - izjavio je Stefanovski.