latinica  ћирилица
10/08/2022 |  17:13 ⇒ 19:21 | Autor: SRNA

Mazalica: Trivićeva ne smije na megdan Dodiku

Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Mazalica izjavio je da Јelena Trivić neće da gostuje na RTRS-u jer ne smije na megdan Miloradu Dodiku.
Srđan Mazalica - Foto: RTRS
Srđan MazalicaFoto: RTRS

Mazalica je naveo za Srnu da Trivićeva nije odgovorila na poziv RTRS-a na debatu sa Miloradom Dodikom, ali je njen odgovor stigao sa BN TV koja je, dan nakon poziva RTRS-a, naprasno odlučila da organizuje TV duel sa istim učesnicima.

Mazalica je naglasio da Јelena Trivić dobro zna da Milorad Dodik ne daje izjave i ne gostuje na BN televiziji već više od deceniju.

On je istakao da Trivićeva ne smije da se odazove na poziv RTRS-a, iako su svi viđeniji predstavnici njene stranke, među kojima i ona, uredno dobijali pozive i tamo gostovali.

- Јednom smo vidjeli sučeljavanje šefova poslaničkih klubova u Narodnoj skupštini Republike Srpske u emisiji RTRS-a Drugi ugao. Kad su trebali nastupiti zamjenici šefova klubova, poziv sam dobio i naravno odazvao se. Trivićeva je trebala doći u emisiju, takođe, kao zamjenik šefa kluba /PDP/, ali u posljednjem trenutku pojavio se Igor Crnadak. Reklo bi se da ona izbjegava debate i da najviše preferira gostovanja 1 na 1, i to posebno na BN televiziji - rekao je Mazalica.

Da li se Trivićeva boji ukrštanja argumenata sa Miloradom Dodikom, rekao je Mazalica, pa po njenom nalogu BN TV ekspresno šalje poziv i njemu, a na koji ona zna da se neće odazvati.

- Koja je to televizija osim javnog servisa Republike Srpske primjerenija za sučeljavanje dva predsjednička kandidata? Ispod koje kutije šibica se krije hrabrost Јelene Trivić - upitao je Mazalica.