latinica  ћирилица
11/08/2022 |  10:56 ⇒ 12:44 | Autor: SRNA

Granula: Nakon izjava Trivićeve, kampanja je već postala cirkuzantska

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Mara Granula izjavila je da sudeći po istupima Јelene Trivić i njenoj izjavi da se Milorad Dodik boji tv duela s njom, ova kampanja je već cirkuzantska jer tako opozicija želi s obzirom da nema ništa da ponudi biračima.
Mara Granula - Foto: RTRS
Mara GranulaFoto: RTRS

Granula je za Srnu istakla da su "jedno politička borba i predizborne poruke, a sasvim drugo politikansko lupetanje i javno blamiranje kakvo sebi dopušta Јelena Trivić izjavama da se Milorad Dodik plaši tv duela s njom".

Granula se nada da Trivićeva ne misli ozbiljno kada to kaže, ističući da se niko ne boji duela sa Јelenom Trivić, a pogotovo ne Milorad Dodik.

Ona je istakla da Trivićeva ne želi da odgovori na poziv poslanika za tv duel, ali smatra da je ona "veličina" i kao takva kadra da ide u duel sa srpskim članom Predsjedništva BiH.

- S toga javno pitam poslanika Јelenu Trivić smije li u duel poslanik - poslanik? Da li je samo Milorad Dodik nivo koji ona uvažava, misleći sama za sebe da je i ona taj nivo ili joj je njen mentor Kristijan Šmit dao taj zadatak jer mora reći nešto na osnovu čega bi željela da ga eliminiše iz izbornog procesa?! - rekla je Granula.