latinica  ћирилица
12/08/2022 |  12:10 ⇒ 12:12 | Autor: SRNA

UKC Srpske: Vozač skutera iz Mrkonjić Grada stabilno, ostaje na liječenju

Vozač skutera iz Mrkonjić Grada čiji su inicijali N.G. povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Čirakovac trenutno je stabilno i ostaje na daljem praćenju u Službi za maksilofacijalnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, rečeno je u UKC.
UKC Republike Srpske - Foto: RTRS
UKC Republike SrpskeFoto: RTRS

Pacijent N.G. /18/ primljen je sinoć u 18.45 časova u Urgentni centar UKC Republike Srpske, a nakon obrade pacijent je hospitalizovan u Službu za maksilofacijalnu hirurgiju UKC Republike Srpske sa povredama na glavi.

- Njegovo zdravstveno stanje trenutno je stabilno i ostaje na daljem praćenju i liječenju u ovoj Službi - ističu u UKC-u za Srnu.

Drugi vozač skutera iz Zrenjanina čiji su inicijali V.I. /21/, koji je takođe juče povrijeđen ovoj nezgodi primljen je sinoć u Urgentni centar UKC Republike Srpske u 18.50 časova, te nakon dijagnostičke obrade uz terapijske preporuke otpušten na kućno liječenje.

Vozači skutera iz Mrkonjić Grada i Zrenjanina čiji su inicijali N.G. i V.I. povrijeđeni su juče u nezgodi u mjestu Čirakovac, nakon čega su prevezeni u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Povrijeđenima u sinoćnjoj nezgodi medicinska pomoć prvo je ukazana u Domu zdravlja u Mrkonjić Gradu.

U nezgodi, koja se dogodila juče u 17.20 časova u mjestu Čirakovac, povrijeđena su dva vozača skutera.