latinica  ћирилица
15/08/2022 |  12:19 ⇒ 12:27 | Autor: TANЈUG

Јović: Srećan sam zbog gola u prvoj utakmici

Fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Luka Јović izjavio je da je srećan što je postigao gol na prvoj zvaničnoj utakmici u dresu kluba iz Firence.
Luka Јović (foto: EPA-EFE / CLAUDIO GIOVANNINI) -
Luka Јović (foto: EPA-EFE / CLAUDIO GIOVANNINI)

Fiorentina je u nedjelju pobijedila na svom terenu Kremoneze 3:2, a Јović se upisao u strijelce u 34. minutu. On je odigrao cijeli meč za klub iz Firence.

- Srećan sam što sam uspio da opravdam očekivanja i postignem gol na svojoj prvoj utakmici za Fiorentinu. Radio sam naporno u predsezoni i evo već je počelo da se vraća. Ovo je odličan početak u svakom smislu, kako za klub, tako i za mene. Dramatična završnica, mogli smo i ranije da riješimo pitanje pobjednika, ali na kraju je najvažnije da smo prvenstvo počeli sa tri boda - rekao je Јović.

On je istakao da vjeruje da se vraća u staru formu.

- Polako idem ka svojoj staroj formi, a naravno da mi golovi i uspjesi samo daju vjetar u leđa da budem sve bolji. Potrudiću se da i u narednom periodu dam sve od sebe i da donesem što više radosti navijačima Fiorentine - istakao je srpski napadač.

Nikola Milenković je odigrao cijeli meč za Fiorentinu, dok su Matija Nastasić i Aleksa Terzić bili na klupi za rezervne fudbalere.

Utakmicu sa tribina su posmatrali selektor Srbije Dragan Stojković i njegov pomoćnik Bratislav Živković. Stojković i Živković su poslije meča bili na večeri sa Јovićem, Milenkovićem, Nastasićem i Terzićem.