latinica  ћирилица
16/08/2022 |  16:59 | Autor: SRNA

Dodik: SNSD može zadržati stabilnost u nestabilnim vremenima

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik rekao je danas da je SNSD jedina politička struktura koja može da zadrži stabilnost u nestabilnim vremenima.
Milorad Dodik - Foto: RTRS
Milorad DodikFoto: RTRS

Dodik ja nakon sastanka sa Opštinskim odborom SNSD-a u Novom Gradu rekao da je ovo najveći i najjači opštinski odbor iza kojeg su izborne pobjede.

Prema njegovim riječima, s obzirom na to da se bliže opšti izbori, predstavljene su politike ove partije za lokalni, nivo Republike Srpske i BiH.

- Nije pristojno da izgubimo ovdje, jer smo naučili da pobjeđujemo. SNSD je partija koja od Novog Grada do Trebinja pred narod izlazi čista obraza. Mislim da je narod svjestan da je SNSD jedina struktura koja može zadržati stabilnost u nestabilnim vremenima - rekao je Dodik.

Dodik je naveo da je SNSD pokazao kako se čuva stabilnost i u vrijeme pandemije virusa korona, i poplava, i zemljotresa, te u vrijeme političkih kriza.

- Ovdje vidim optimizam i kompaktnu strukturu i osjećam pobjedu - poručio je on.

Predsjednik opštinskog odbora SNSD-a Miroslav Drljača rekao je da je na sastanku razgovarano o pitanjima bitnim za sve građane ove lokalne zajednice, bez obzira na njihovu političku orijentaciju.

- Politika se ne može razdvojiti od građana. Zato smo razgovarali o problemu radioaktivnog otpada, prekategorizaciji graničnog prelaza i infrastrukturnim projektima - rekao je Drljača.

On je naveo da je razgovarano i o pomoći viših nivoa vlasti za realizaciju projekata u Novom Gradu.