latinica  ћирилица
17/08/2022 |  20:14 ⇒ 20:23 | Autor: RTRS

Bivši članovi BK Slavija: Vratiti šampionski sjaj (VIDEO)

Bivši članovi Bokserskog kluba Slavija, na prijedlog počasnog predsjednika Dragana Batara i olimpijskog šampiona Antona Јosipovića, okupiće se sutra ispred prostorija kluba. Želja je da se situacija pomjeri s mrtve tačke i da klub slavne tradicije krene naprijed.
BK Slavija - Foto: RTRS
BK SlavijaFoto: RTRS

Zaključana vrata ali i natpis da se donacijom jedne konvertibilne marke pomogne klubu možda i najbolje odslikavaju koliko je teška situacija u Bokserskom klubu Slavija. Za Dragana Batara, koji je učestvovao u osnivanju kluba, ovo su bolni trenuci. Za njega je neshvatljiv otpor sadašnje Uprave da odstupi sa pozicije i omogući da se klub pokrene s mrtve tačke.

Situacija u Slaviji je alarmantna, kaže smijenjeni trener Vladan Kljaić. Problemi sa krovom i instalacijama su uljepšani, dok je stvarno stanje i odnos prema bokserima veoma loš, navodi Kljaić.

I bivši bokser i funkcioner Slavije Dalibor Petković ističe da je vrijeme za promjene i da je žalosno da klub takve istorije propada.

Podrška je stigla i od srpskog člana Predsjedništva Milorada Dodika, navode Batar i Petković, a sve u želji da se vrati šampionski sjaj Slavije.

Okupljanje bivših članova Slavije biće održano sutra od 18 časova ispred prostorija kluba. Tada će biti prezentovan jasan plan i ideje kako da se prevaziđe trenutna situacija u trofejnom klubu.