latinica  ћирилица
18/08/2022 |  18:52 ⇒ 20/08/2022 | 19:06 | Autor: RTRS

Dodik: Bake Nevenka i Rajka Pralica konačno imaju uslove za pristojan život; Važno ostati human (VIDEO)

U junu smo pokrenuli akciju kako bismo pomogli bakama Nevenki i Rajki Pralica iz Kozarke Dubice i one konačno imaju uslove za pristojan život, rekao je danas srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.
Milorad Dodik sa bakama Nevenkom i Rajkom Pralica (Foto: twitter.com/MiloradDodik) -
Milorad Dodik sa bakama Nevenkom i Rajkom Pralica (Foto: twitter.com/MiloradDodik)

- Danas sam u njihovom domu u mjestu Kadin Јelovac. Raduje me što je do sada mnogo toga urađeno - objavio je Dodik na Tviteru.

Dodik je istakao da je u ovom teškim vremenima važno ostati human.

- Da pogledamo oko sebe i pomognemo onima kojima je naša pomoć potrebna. U ovom mjestu će biti obnovljene još tri kuće za porodice kojima je to potrebno - istakao je Dodik.

Dodik je danas posjetio baku Nevenku Pralicu u Kadin Јelovcu na području opštine Kozarska Dubica, nakon što je pomogao da bude sanirana porodična kuća u kojoj živi.

- To sam finansirao iz porodičnih, vlastitih sredstava u iznosu od oko 10.000 KM. Ne mogu da izrazim ništa drugo osim zadovoljstva kada uveselite ljude makar na jedan trenutak, naročito ljude u ovakvoj situaciji, onda je to velika nagrada meni i svima nama - rekao je Dodik.

      View this post on Instagram

A post shared by Milorad Dodik (@mdodik.official)

Dodik je istakao da će nastaviti da podržava ovakve humanitarne akcije.

Baka Nevenka je vrlo srdačno i emotivno dočekala Dodika koji je i danas donio poklone, ovaj put televizor i druge poklone.