latinica  ћирилица
19/08/2022 |  19:07 ⇒ 20/08/2022 | 07:20 | Autor: RTRS

Predsjednici Srpske dodijeljeno najviše priznanje opštine Rogatica (VIDEO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je počastvovana i ponosna što joj je dodijeljena Plaketa opštine Rogatica, za zajedničke napore i ulaganja u ovu opštinu i najavila da će i u narednom periodu biti nastavljen razvoj Rogatice.
Željka Cvijanović dobila povelju opštine Rogatica - Foto: RTRS
Željka Cvijanović dobila povelju opštine RogaticaFoto: RTRS

Cvijanović je izrazila zadovoljstvo što je danas posjetila Rogaticu.

- Srećna sam što je i moje učešće tokom prethodnog perioda doprinijelo da danas imamo puno bolje uslove za boravak naših mališana u vrtiću, ali isto tako da imamo i školske objekte i osnovnu i srednju školu u jednom drugom izdanju u odnosu na ranije, što smo zajednički planirali, radili i realizovali projekte koji se odnose na komunalnu i putnu infrastrukturu. Vlada Srpske je imala dobru saradnju sa lokalanim vlastima gdje god je to bilo moguće - rekla je Cvijanović.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Predsjednica Srpske je izrazila zahvalnost načelniku i njegovom timu koji su uvijek znali da delegiraju određene potrebe svojih građana.

Cvijanović je istakla da nije moguće sjediti u Vladi ili na nekoj drugoj poziciji i znati za sve potrebe svake lokalne zajednice, zbog čega je potrebno da su tu odgovorni ljudi koji će znati da ih prepoznaju, ali i nađu načina da obezbijede realizaciju tih projekata zajedno sa nama.

- Ponosna sam što sam učestvovala zajedno u tim projektima i razgovarali smo o tome da ćemo u narednom periodu nastaviti sa razvojem Rogatice. Ima još planova za ovaj kraj, još potreba i one će se zajednički rješavati na dobrobit građana - poručila je Cvijanović.

Ona je izrazila zadovoljstvo što je danas Srebrna plaketa uručena rogatičkom Domu zdravlja jer cijela Republika duguje mnogo zdravstvenim radnicma koji su pokazali odgovornost tokom pandemijske krize.

- Ponosna sam na ono što su svi zajedno kao Republika Srpska u svakoj lokalnoj zajednici uspjeli obezbijediti i učiniti, što nije bilo samo borba na ekonomskom i finasijskom planu - rekla je Cvijanović.

Načelnik opštine Rogatica Milorad Јagodić, koji je povodom dana i krsne slave opštine dodijelio Cvijanović Povelju opštine za doprinos razvoju ove lokalne zajednice, naglasio je da je to priznanje čitavom timu okupljenom oko predsjednice Srpske.

Dodao je da je tim u kojem je učestvovala Cvijanović pomagao ovoj opštini.