latinica  ћирилица
08/09/2022 |  20:26 ⇒ 22:05 | Autor: SRNA

Košarac: Šmit može, RTRS ne može

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac istakao je da /kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske/ Јelena Trivić ima sjajnu priliku da u tv debati kaže šta je njen politički program, ali ne smije na crtu /protivkandidatu iz SNSD-a/ Miloradu Dodiku i to je sva istina.
Staša Košarac (Foto: twitter.com/StasaKosarac) -
Staša Košarac (Foto: twitter.com/StasaKosarac)

On je upitao Јelenu Trivić da li odgovor u vezi sa debatom na RTRS daje kao kandidat za predsjednika Republike Srpske ili kao portparol Mirka Šarovića i Nebojše Vukanovića?

Reagujući na izjavu Trivićeve da ni ona ni Mirko Šarović nemaju namjeru učestvovati u bilo kakvim TV duelima koje organizuje RTRS, i da isti stav ima i Nebojša Vukanović, Košarac je rekao da je to nevjerovatan odgovor.

- Šmit može, RTRS ne može. Kakve ankete i 10 odsto prednosti? Odu na tribinu i koliko ih stane u autobus toliko ljudi ih dočeka i na lokaciji na koju dođu. Izmišljaju ankete da bi poslije kukali kako su pokradeni - istakao je Košarac.

RTRS je poslao poziv za večerašnji TV duel kandidatima za predsjednika Republike Srpske Miloradu Dodiku /SNSD/, Radislavu Јovičiću /DNS/ i Јeleni Trivić /PDP/.