latinica  ћирилица
12/09/2022 |  14:03 ⇒ 15:34 | Autor: SRNA

Vulić: Trivićeva se "uhvatila u strano kolo"; Vrijeme će pokazati da li dobrovoljno ili pod uticajem

Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić poručila je Јeleni Trivić da ona nije u Izbornom štabu SNSD-a, a onaj ko joj je pisao status na društevnim mrežama, očigledno nije upućen.
Sanja Vulić -
Sanja Vulić

Reagujući na izjavu Trivićeve da nju neće niko ucjenjivati, Vulićeva je rekla da ona govori u budućem vremenu da stvori iluziju, a odavno se "uhvatila u strano kolo", vrijeme će pokazati dobrovoljno ili pod uticajem.

Vulićeva je navela da Mladen Ivanić i određene kolege Trivićeve iz PDP-a imaju po Engleskoj nekretnine, te da putem izdaje ide i ona.

- U međunarodnu politiku Trivićeva se razumije kao i u lokalnu, otprilike, a to je nimalo. Što se tiče stranačkih kolega i mene, za nas ne brini mi smo sve vrijeme s narodom, a ne periodično i u kampanji kako bi se slikali za društvene mreže. Mi nemamo ni taj kolonijalni mentalitet niti smo fascinirani britanskim i drugim uticajem i vrijednostima - naglasila je Vulićeva.

Ona je sugerisala Trivićevoj da "svoje savjete zadrži za sebe jer će joj trebati u izbornoj noći strpljenja i nešto za smirenje, može i na biljnoj bazi za to ne treba recept".

- Sanja Vulić kaže - živjela Republika Srpska, živjela Srbija, živjela Rusija, dok Јelena Trivić kliče: 'God sejv d king!' - navela je Vulićeva.