latinica  ћирилица
18/09/2022 |  21:32 ⇒ 21:49 | Autor: SRNA

Cvijanović: Srpskoj potrebna stabilna vlast, a ne amateri

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je večeras da Republici Srpskoj, u teškim i nestabilnim vremenima, treba sigurna i stabilna vlast, a ne amateri.
Nova Topola-SNSD - Foto: SRNA
Nova Topola-SNSDFoto: SRNA

Cvijanović je rekla da se SNSD okuplja sa svojim građanima, članovima i simpatizerima SNSD-a, ljudima koji razumiju da je snažna politika garancija za opstanak snažen Republike Srpske.

- Širom Republike Srpske smo imali divne prijeme koje su nam priredili građani, što znači da oni razumiju da u ovako teškim i nestabilnim vremenima moramo imati sigurnu i stabilnu vlast. To nije vlast koja trpi amatere, neznalice i kukavice, to je ona vlast koja podrazumijeva da možete da radite zajedno sa svojim narodom, sa socijalnim partnerima, da jačate institucije - rekla je Cvijanović u Novoj Topoli kod Gradiške.

Ona je napomenula da treba nastaviti put koji je SNSD do sada gradio, a to je očuvanje Republike Srpske i njenih nadležnosti, kao i stvaranje sve boljeg ambijenta u narednim godinama kroz povećanje plata i penzija.

- Sve smo to obećali i izvršili. U narednom periodu biće uvođenja novih mjera u oblasti zaštite porodice, nataliteta, ali ćemo voditi računa i o svim drugim socijalnim davanjima - napomenula je Cvijanović.

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik očekuje maksimalnu podršku u ovom kraju.

- Ovdje smo zajedno. Mnogo stvari smo uradili zajedno. Mislim da smo jedno i u Topolu dolazimo s obrazom jer smo uradili sve što je dogovoreno - rekao je Dodik.