latinica  ћирилица
19/09/2022 |  09:06 ⇒ 11:00 | Autor: SRNA

Vulić: Najveća obmana na političkoj sceni Јelena Trivić

Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić izjavila je da je najveća obmana na političkoj sceni Јelena fejk Trivić koja se plaši TV duela, ali je "hrabri" ekspert u objavljivanju sadržaja na društvenim mrežama koje joj pošalju iz raznih ambasada u Sarajevu.
Sanja Vulić -
Sanja Vulić

- Laž do laži i ponavljanje iste mantre uz nadu da će laž postati istina - rekla je Vulićeva za Srnu, dodavši da je Trivićeva javnosti Srpske obećala mnogo toga prije nego je mandat dobila na nesreći jedne porodice.

Prema njenim riječima, Trivićeva nije ispoštovala ništa od obećanja i svaki njen istup je obmana do obmane.

Ona je navela da je Trivićeva rekla da ne želi na RTRS jer je "režimski", a dva puta je gostovala u emisiji Telering upravo u zgradi te medijske kuće.

- Trivićeva kao poziva na TV duel u televiziji koja je njen pi-ar i koja pod opravdanjem satire poziva na likvidaciju njenih neistomišljenika. Јasno je da joj to ni najmanje ne smeta, jer i sama prijeti davljenjem i raznim nasliničkim metodama. Pljuje po Aleksandru Vučiću i SPC, optužuje ih za navodno miješanje u izbore u Republici Srpskoj, a onda licemjerno trči da se fotografiše sa predsjednikom Srbije i srpskim patrijarhom Porfirijem - rekla je Vulićeva.

Ona je naglasila da jedino što Trivićevoj ide "dobro" jeste saradnja sa njemačkim turistom Kristijanom Šmitom i trgovanje Republikom Srpskom zarad vlasti.

- Nakon svega, samo se jedno pitam kada bi imala priliku da upravlja Republikom Srpskom, da li bi joj, po nalogu Šmita, i Hitler bio idol? - upitala je Vulićeva.