latinica  ћирилица
19/09/2022 |  10:23 ⇒ 10:23 | Autor: SRNA

Hapšenja po potjernici, zbog tuče i vrijeđanja policijskih službenika

Policija je u protekla 72 časa na području u nadležnosti Policijske uprave Banjaluka uhapsila lice za kojim je Osnovni sud u Prnjavoru raspisao potjernicu, lice koje je udarilo drugo zbog čega je moralo da traži ljekarsku pomoć, kao i vozač koji je vozio pod dejstvom alkohola, a pritom je vrijeđao policijske službenike.
Hapšenja - Foto: SRNA
HapšenjaFoto: SRNA

Lice čiji su inicijali M.M. iz Prnjavora uhapšeno je u petak, 16. septembra, na osnovu centralne potjernice Osnovnog suda Prnjavor zbog krađe. Nakon hapšenja, ovo lice je predato Sudskoj policiji.

U Banjaluci je juče uhapšeno lice čiji su inicijali R.R. iz Prijedora koje je poslije verbalne rasprave pesnicom udarilo u glavu drugo lice. Oštećeno lice je ljekarsku pomoć zatražilo u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

Banjalučka policija uhapsila je noćas lice čiji su inicijali D.F. koje je vozilo pod dejstvom 0,78 promila alkohola u organizmu.

Nakon što mu je saopšteno da će dobiti prekršajni, ovo lice je vrijeđalo policijske službenike i oglušilo se o zakonito izdato naređenje.