latinica  ћирилица
19/09/2022 |  11:25 | Autor: Agencije

Menig: Važno je da Partizan ređa pobjede

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig izjavio je da mu je drago zbog pobjede protiv Radnika u Surdulici u 12. kolu Superlige Srbije.
Kvinsi Menig (Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, ilustracija) -
Kvinsi Menig (Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, ilustracija)

Partizan je sinoć pobijedio u gostima Radnik 2:0, a Menig je postigao drugi gol za "crno-bijele".

- Drago mi je da smo pobijedili i što sam se vratio na ovaj način. Sjajno se slažemo kao tim. Važno je da samo ređamo pobjede, a uz to svako od nas, kroz dobre asistencije saigrača, ima šansu za golove - rekao je Menig za zvanični sajt Partizana.

On je kazao da će nekoliko slobodnih dana provesti u Amsterdamu.

- Idem u Amsterdam da budem sa prijateljima i porodicom, da punim baterije i nastavim sa terapijama, a onda počinjemo ponovo sa treninzima - dodao je fudbaler Partizana.

Јedan od najiskusnijih u ekipi Partizana Bibars Natho ponovio je da su "crno-bijeli" ostvarili važnu pobjedu u Surdulici.

- Veoma važna utakmica za nas, posebno jer je poznato da je ovo težak teren, ne samo kada govorimo o travi, već je i stadion mali. Stoga smo igrali sa pet fudbalera pozadi, što nije bilo lako, ali smo "izgurali" ono što smo htjeli. Sačuvali smo gol, što je najvažnije, a onda smo uz pomoć dobrih igrača u napadu uspijevali da iskoristimo situacije u našu korist - rekao je Natho.

On će igrati za reprezentaciju Izraela na mečevima protiv Albanije i Malte.

- Srećan sam zbog pobjede i što možemo da odemo na odmor sa pozitivnim rezultatom. Posljednjih mjesec dana imamo dobre rezultate i dobru energiju u timu i kada se vratimo sa pauze moramo tako da nastavimo. Јa neću imati predaha, imam veoma važne utakmice sa reprezentacijom Izraela protiv Albanije i Malte i nadam se pobjedema, a potom da nastavimo sa pobjedama i u prvenstvu - dodao je Natho.