latinica  ћирилица
19/09/2022 |  13:37 ⇒ 14:54 | Autor: ATV

"Јelena Trivić zloupotrebljava grobove i vraća nas u prošlost"

Spot Јelene Trivić na groblju je morbidan, predstavlja zloupotrebu grobova i vraća nas u prošlost, rekao je Aleksandar Trifunović, novinar i urednik portala "Buka".
Јelena Trivić - Foto: RTRS
Јelena TrivićFoto: RTRS

Trifunović je komentarisao za beogradske medije predizbornu kampanju u Republici Srpskoj te je govorio o porukama koje kandidati šalju biračima, a posebno je bilo zanimljivo njegovo zapažanje o predizbornom spotu Јelene Trivić.

- Imate situaciju ne da mi trebamo da se sjetimo prošlosti nego da se vratimo u prošlost, to je neka poruka. I šta to znači vratiti se u prošlost, šta to znači povratak u rat, šta vi poručujete ljudima, da budu spremni za neke nove sukobe i na kraju krajeva ja vidim baš jednu ozbiljnu zloupotrebu grobova - rekao je Trifunović.

Trifunović je istakao da to što je Trivićeva uradila, niko do sada nije.

- Јeste vi pitali ljude za dozvolu da se tu slikate, zašto to radite, ja mislim da to do sada niko nije uradio, ja ne znam da li je ikad iko išao na groblje i snimao tamo spot - rekao je Trifunović.

Trifunović je istakao da je takvo ponašanje krajnje degutantno.

- Mislim da je to malo, čak i degutantno i milsim da je profulala u tom slučaju poruku kampanje jer ljudima nije do rata, ljudima se gadi rat, meni je drago da je to tako, ja sam siguran da je to tako. Stalno se vraćate na rat, imate li drugi alat osim rata u političkoj borbi - jasan je Trifunović.