latinica  ћирилица
19/09/2022 |  14:20 ⇒ 16:21 | Autor: RTRS

Kovačević: Trivićeva u odnosu na Dodika jedino ima prednost od deset miliona dolara (VIDEO)

Јelena Trivić tvrdi da ima neku prednost od deset u odnosu na Milorada Dodika. Tu vjerovatno misli na prednost od deset miliona dolara, jer to je jedino što joj ne sporimo i jedino što bi moglo da bude tačno, rekao je za RTRS savjetnik srpskog člana Predsjedništva Radovan Kovačević.
Radovan Kovačević - Foto: RTRS
Radovan KovačevićFoto: RTRS

Kovačević je komentarisao i istraživanja javnog mnjenja.

- Moram da kažem da smo u posljednjih mjesec dana imali priliku da vidimo najmanje deset istraživanja koje su radile raznorazne agencije i da ne postoji baš ni jedno u kojoj Milorad Dodik nije imao barem 12 odsto prednosti u odnosu sa protivkandidata. To negdje djeluje i potpuno logično, kada pogledate kako stvari izgledaju na terenu. Tamo gdje opoziciji dođe 300 ljudi, kod nas dođe 3.000 i više. I to se vidi na svakom koraku - kaže Kovačević.

Kovačević je istakao da je Dodik ozbiljan kandidat i državnik koji se sutra sastaje sa ruskom predsjednikom Vladimirom Putinom drugi put ove godine i dogovara važne ekonomske projekte za sve građane Srpske.

- S druge strane imate nekoga ko želi da bude protivkandidat i nudi se kao neka alternativa i ko se u svojoj političkoj karijeri jedino uspio sresti samo sa Kristijanom Šmitom, koji je nepozvan i bez ikakvog legitimiteta i neizabran došao ovdje samo sa jednim ciljem da Republike Srpske ne bude i da ne bude prava za srpski narod. Građani Srpske će znati sve najbolje ocijeniti - naveo je Kovačević.