latinica  ћирилица
20/09/2022 |  22:25 ⇒ 22:43 | Autor: SRNA

Selak: Zalagaćemo se za demografsku obnovu Srpske

Nosilac liste Socijalističke partije Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Goran Selak izjavio je večeras u Trebinju da će SPS ostvariti poslanički klub u parlamentu Srpske i da bez ove stranke neće biti moguće formirati Vladu Republike Srpske.
Trebinje-SPS - Foto: SRNA
Trebinje-SPSFoto: SRNA

Selak, koji je i predsjednik SPS-a, rekao je da će se SPS zalagati za demografsku obnovu Republike Srpske, podršku domaćim privrednicima, te borbu protiv kriminala i korupcije.

Nosilac liste SPS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici devet Maksim Skoko kaže da će se ova stranka zalagati za ravnomjeran razvoj Republike Srpske.

- Hercegovina raspolaže sa prirodnim i drugim resursima, ima mogućnost razvoja turizma, poljoprivrede i stočarstva, ali sve to treba biti podržano jakom putnom i komunalnom infrastrukturom - rekao je Skoko.

Kandidat SPS-a za predsjednika Republike Srpske Neđo Đurić rekao je da će, ukoliko dobije povjerenje građana, dodatno ojačati institucije Republike Srpske.

- Moja uloga kao predsjednika je da ubijedim sve političke stranke da o bitnim pitanjima budu jedinstvene - rekao je Đurić.

Na centralnoj tribini SPS-a u Trebinju predstavljeni su kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici devet.