latinica  ћирилица
21/09/2022 |  21:29 ⇒ 22/09/2022 | 10:33 | Autor: SRNA

Cvijanović: Politički rad SNSD-a donosi dobro Republici Srpskoj

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je večeras u Rudicama kod Novog Grada da je politički rad SNSD-a Republici Srpskoj donio samo dobro i naglasila da je bitno da se 2. oktobra potvrdi ta politika koja čuva Srpsku.
Željka Cvijanović -
Željka Cvijanović

Cvijanović je na izbornoj tribini istakla da se snaga Republike Srpske čuva snagom SNSD-a.

- Predstojeći izbori su prekretnica, da li Republika Srpska odlučuje o svojim institucijama ili se to radi na drugim adresama - napomenula je Cvijanović.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Nosilac liste SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Nebojša Radmanović poručio je da građani žele SNSD, što potvrđuju izborne tribine ove stranke.

- Glasove moraju dobiti oni koji su dokazali da znaju šta treba raditi i nisu iznevjerili građane - rekao je Radmanović.

Nosilac poslaničke liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Dragoslav Kabić rekao je da SNSD vodi ispravnu politiku.

- Imamo šta reći, imamo viziju kako i šta dalje treba raditi - istakao je Kabić.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miroslav Drljača kaže da će se zalagati za opštinu Novi Grad i cijelu regiju.

- Očekujem da se nastave infrastrukturni projekti. Očekujem da poljoprivrednici imaju podršku i da će ovaj dio Republike Srpske u narednom periodu nastaviti razvoj - rekao je Drljača.

Na izbornoj tribini predstvljeni su i drugi kandidati SNSD-a.