latinica  ћирилица
21/09/2022 |  22:40 ⇒ 22/09/2022 | 10:36 | Autor: SRNA

Nešić: Republika Srpska je jedinstvena teritorijalna cjelina

Kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić rekao je večeras u Brčkom da je Republika Srpska jedinstvena teritorijalna cjelina, te da očekuje da će nakon pobjede na predstojećim izborima Srpsku i BiH povesti u "Otvoreni Balkan".
Nenad Nešić -
Nenad Nešić

On je novinarima prije početka predizborne tribine rekao da će nakon pobjede na izborima 2. oktobra vratiti srpsko jedinstvo, povećati prosječnu platu na 2.000 KM, a prosječnu penziju na 1.000 KM, te da će za četiri godine izgraditi 1.000 stambenih jedinica.

Kandidat DNS-a za predsjednika Republike Srpske Radislav Јovičić rekao je da DNS nudi treću opciju koja zagovara jedinstvo svih političkih snaga u djelovanju u oblasti ekonomije, demografije i diplomatije Republike Srpske.

Nosilac liste DNS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva Savo Popić rekao je da DNS želi zajedničku borbu za interese Republike Srpske.

Kandidat brčanskog DNS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Borjana Popadić istakla je da Opštinski Odbor DNS-a u Brčkom ima četiri kandidata za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske i jednog kandidata za Parlamentarnu skupštinu BiH u izbornim jedinicama šest i dva.