latinica  ћирилица
22/09/2022 |  16:14 ⇒ 19:48 | Autor: RTRS

Gavrić nakon završene Vojne akademije u Beogradu dobio posao u Doboju

Direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević uručio je danas pripadniku Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske Milovanu Gavriću, koji je završio Vojnu akademiju u Beogradu, rješenje o rasporedu u Policijsku upravu Doboj, te poželio sreću i izrazio uvjerenje da će mu stečena znanja biti veoma korisna u daljem radu.
Kostrešević-Gavrić (Foto: MUP Srpske) -
Kostrešević-Gavrić (Foto: MUP Srpske)

Gavrić je u nedjelju, 18. septembra, svečano promovisan zajedno sa 134 kadeta u oficira 143. klase Vojne akademije Univerziteta odbrane u Beogradu, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Gavrića je na školovanje na Vojnoj akademiji uputio MUP Srpske 2018. godine, a današnjim rješenjem raspoređen je u Policijsku upravu Doboj s obzirom da mu je mjesto prebivališta u Modriči.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske svoje kadrove na ovoj prestižnoj visoko-obrazovnoj ustanovi školuje od 2013. godine.

- Trenutno se na školovanju na Osnovnim akademskim studijama - Kopnena vojska nalazi šest kadeta Policijske akademije MUP-a Srpske, dok se na školovanju na Integrisanim akademskim studijama - Vojno vazduhoplovstvo nalaze dva naša kadeta - navodi se u saopštenju.