latinica  ћирилица
23/09/2022 |  11:39 | Autor: SRNA

Vulić: Trivićeva pojma nema šta je ljubav prema Srpskoj, kod nje važi deviza "sve je na prodaju"

Milorad Dodik ne vodi kampanju, već se svakodnevno bori za opstanak Republike Srpske i zato ima ogromnu podršku građana, a Јelena Trivić kada shvati da postoji život i prije i poslije kampanje, možda i naiđe na razumijevanje ljudi, rekla je član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić.
Sanja Vulić - Foto: RTRS
Sanja VulićFoto: RTRS

Reagujući na izjavu Јelene Trivić da je "Dodik nekada imao ozbiljne ljude oko sebe, a da je sada sveo sebe na to da mu kampanju vode Sanja Vulić i Radovan Kovačević", Vulićeva je istakla da je ona na političkoj sceni punih 10 godina i da je sa svojim narodom i u dobru i u zlu, te da nikada nije zloupotrebljavala lične i kolektivne tragedije za ispunjenje svojih snova i ambicija.

- "Prepoštena" profesorice, ti koja kosti srpskih sinova zloupotrebljavaš za ličnu promociju, nemaš pojma šta je život i ljubav prema Republici Srpskoj i svom narodu. Ti, tvoj prijatelj Kristijan Šmit i svi tvoji mentori i finansijeri nikada to nećete ni spoznati jer je vaš moto "sve je na prodaju, i domovina, i narod, i čast i obraz" - poručila je ona Trivićevoj.

Vulićeva je izjavila Srni da vjeruje da Trivićeva nikad neće spoznati ni šta je tim vođen srcem, ljubavlju i idejom, a ne plaćeni "stručnjaci" stranog govornog područja, navika i kampanja koji su ovdje prilično neupotrebljivi, što je mogla do sada i da shvati.