latinica  ћирилица
25/09/2022 |  20:29 ⇒ 22:13 | Autor: SRNA

Višković: Dati podršku onima koji mogu Srpsku da vode naprijed

Nosilac liste SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici tri Radovan Višković rekao je u Novom Goraždu da građani daju podršku ljudima koji znaju da rade svoj posao i koji mogu Republiku da vode naprijed.
Radovan Višković -
Radovan Višković

Višković je istakao da su oni, koji se sada nude kao alternativa u Republici Srpskoj, dok su bili na vlasti ostali dužni dva godišnja budžeta u ovoj opštini.

- Opštinsko rukovodstvo je potrošilo šest godina da bi to dovelo na nulu i sada je opština stabilna, a od početka godine ima i stabilnu skupštinsku većinu - istakao je Višković i poručio građanima da ne taktiziraju nego da daju podršku ljudima koji znaju da rade svoj posao.

Kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici devet Darko Andrić rekao je da je Novo Goražde geografski mala, ali ponosna opština, i da građani zaslužuju da imaju poseban tretman, što će u narednom periodu dodatno da se pojača uz prave predstavnike naroda koji mogu da odgovore na sve izazove.

On je istakao da kandidati SNSD-a na čelu sa Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović garantuju i dalji opstanak i čuvanje Republike Srpske, ali svakako i rješavanje svih problema i u ovoj i u drugim opštinama.

- Opština Novo Goražde ima veliki potencijal koji godinama nije mogao biti iskorišten zbog nagomilanih problema onih koji se sada nude kao alternativa. Ni Republika Srpska, ni SNSD, nemaju alternativu. Ovaj narod zaslužio je da se nagradi sav njihov trud zato što opstaju na braniku Republike Srpske kao što su to radili i u prethodnim godinama - napomenuo je Andrić.

Funkcioner SNSD-a iz Novog Goražda Mila Petković poručila je da je veoma bitno da Srpska ima jaku i stabilnu Vladu i Narodnu skupštinu.

- Za očuvanje Republike Srpske potrebno je da se snažno okupimo oko jedne ideje, a ona je stvarna u svemu što SNSD radi. Uvjerena sam da zajedno možemo sve - poručila je Petkovićeva.

Ona je navela da je Novo Goražde do dolaska SNSD-a na vlast pominjano najčešće u crnoj hronici i u negativnom kontekstu, te da im je jedan od prioriteta bilo vraćanje digniteta opštine.

- Sve aktivnosti koje smo sprovodili postepeno su vraćale ugled i povjerenje građana, viših nivoa vlasti i potencijalnih investitora - istakla je Petkovićeva.

Tribini SNSD-a u Novom Goraždu prisustvovali su kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice tri.