latinica  ћирилица
26/09/2022 |  08:44 ⇒ 08:46 | Autor: SRNA

Koncert Dušana Sekulića - tražila se karta više

Na koncertu svjetskog virtuoza na harmonici Dušana Sekulića i prijatelja, upriličenom povodom Dana grada Bijeljina, dvorana Centra za kulturu bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a zbog ogromnog interesovanja građana tražila se i karta više, saopšteno je iz Skupštine grada.
Bijeljina - koncert Dušana Sekulića - Foto: SRNA
Bijeljina - koncert Dušana SekulićaFoto: SRNA

Sekulić i prateći bend sa gostima iznenađenja priredili su sinoć spektakl u kojem je publika i aktivno učestvovala prateći aplauzom obrade svjetskih hitova i poznatih autora klasične, ali i narodne muzike.

- Ovaj poklon koncert koji su organizovali Skupština grada i Gradska uprava za Dan grada, opravdao je naša očekivanja i svaki minut koji su građani izdvojili da bi prisustvovali ovoj večeri. Zadovoljstvo je veće, jer su nastupili umjetnici iz Bijeljine koji su poznatiji u svijetu nego u svom gradu i ovo je pokušaj njihovog spajanja i svojevrsnog predstavljanja Bijeljini sopstvenih vrijednosti - rekao je predsjednik Skupštine grada Aleksandar Đurđević.

Đurđević je najavio slične aktivnosti i u narednom periodu kako bi bili promovisani kulturni stvaraoci iz Bijeljine i uspostavljena aktivna kulturna scena.

Dušan Sekulić je u najavi koncerta izrazio zadovoljstvo što će nakon duže pauze ponovo nastupati sa bendom u Bijeljini.

Karte za koncert su bile besplatne.