latinica  ћирилица
26/09/2022 |  13:55 ⇒ 14:16 | Autor: SRNA

Čubrilović: Vidljiv razvoj Pala

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je danas da je opština Pale lokalna zajednica koja se vidljivo razvija, te istakao da je tome doprijela i dobra saradnja republičkih i opštinskih organa.
Čubrilović i  Јugović - Foto: SRNA
Čubrilović i ЈugovićFoto: SRNA

On kaže da je zadovoljstvo doći u posjetu opštini Pale gdje je stanje sređeno, a opštinsko rukovodstvo zna šta su ciljevi i obaveze.

- Ovdje Skupština i rukovodstvo funkcioniše na primjeren način gdje bi i drugi mogli da se ugledaju u tu kompaktnost unutar skupštinskih struktura. Saradnja sa Vladom Republike Srpske sa Narodnom skupštinom Srpske uvijek daje pozitivne efekte - izjavio je Čubrilović na Palama nakon sastanka sa načelnikom ove opštine Boškom Јugović.

Čubrilović je istakao da su tokom sastanka razmatrana i aktuelna pitanja.

Načelnik opštine Pale Boško Јugović rekao je da je sa Čubrilovićem razgovarao o zakonodavni pitanjima, te sastanak ocijenio kao konstruktivan.

- Danas smo razgovarali o zakonodavnim pitanjima, odnosno o načinu na koji radi Skupština opštine Pale, o odnosu paljanske Skupštine sa Narodnom skupštinom Srpske, ali i o zakonima koji su doneseni u prethodnom periodu i o svemu onome što nas očekuje prije i poslije izbora - izjavio je Јugović.

Sastanku su, osim Čubrilovića i Јugovića, prisustvovali i zamjenik načelnika opštine Pale Srđan Butulija i predsjednik Skupštine opštine Pale Damjan Škipina.