latinica  ћирилица
27/09/2022 |  20:10 ⇒ 21:58 | Autor: SRNA

Šarović: Razvijati regionalnu saradnju, prije svega sa Srbijom

Kandidat SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović rekao je da su u fokusu izborne kampanje ove stranke razvoj, napredak i bolji život u Republici Srpskoj.
Ugljevik-SDS (Foto: SDS) -
Ugljevik-SDS (Foto: SDS)

- Potrebno je još više razvijati regionalnu saradnju, prije svega sa Srbijom, jer je ona za nas prioritet broj jedan. Ako je Srbija jaka i slobodna, biće jaka i slobodna Republika Srpska, to je ruka koja je uvijek pružena i na koju treba da se oslonimo. To će biti prioritet moje politike - rekao je Šarović.

Šarović je na predizbornom skupu u Ugljeviku rekao da je politika SDS-a ne krizi, već da im je u fokusu briga za borce, za penzionere.

Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Јelena Trivić rekla je da će sa Šarovićem zajedno raditi i da će, ako dobiju podršku na izborima, obezbijediti mir i stabilnost.

Ona je istakla da će "pobijediti korupciju i na taj način otvoriti prostor za više investicija, više radnih mjesta, što će voditi do toga da ima više sredstava za zdravstvo, obrazovanje, borce, penzionere i sve druge slojeve stanovništva", saopšteno je iz SDS-a.